10.

Maksder seçici Kurul Tarihi
Maksder seçici ödül töreni

YARIŞMAYA KATILMA KOŞULLARI

Yarışma, Türkiye’deki üniversitelerin 4 yıllık Endüstri Ürünleri Tasarımı, Endüstriyel Tasarım ve Endüstriyel Tasarım Mühendisliği bölümlerinde öğrenim görmekte olan kayıtlı tüm lisans öğrencilerin katılımına ve bu bölümlerden en fazla 8 ay evvel mezun olmuş tasarımcılara açıktır. Katılımcıların yarışma başvuru tarihinden 8 ay öncesine kadar (yani en erken 2018-19 Güz Dönemi’nde, en geç de 2018-19 Bahar Dönemin’nde mezun olmuş), üniversitelerin söz konusu bölümlerinin öğrencisi olduklarını belgelemeleri gerekmektedir.
(01.12.2018-23.08.2019 tarihleri arsını kapsamalıdır.)
Tüm katılımcıların T.C. Vatandaşı olması gerekmektedir.

1. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  2. Katılımcılar yarışmaya her kategoride sadece 1 proje ile katılabilirler.
  3. Katılımcılar Üniversitelerde ders kapsamında geliştirdikleri okul projeleri ile yarışmaya katılamazlar.
  4. Yarışmaya katılan her projenin özgün ve yenilikçi olması, daha önce üretilmemiş olması, daha önce başka bir yarışmaya katılmamış olması şartları aranmaktadır.
  5. Yarışmaya gönderilen tasarımların özgün olmamasından ve daha önceki bir ürün ya da tasarıma benzerliğinden doğacak tüm hukuki sorumluluklar katılımcıya aittir.
  6. MAKSDER personeli, jüri üyeleri ve yarışma raportörleri ile bu kişilerin birinci dereceden yakınları
    yarışmaya katılamaz. Jüri üyelerinin çalıştığı kurum veya firmadan bir kişi veya ortaklık içinde olduğu
    bir firma veya kişi yarışmaya katılamaz.
  7. Yukarıda sayılan maddeler kapsamında aksi bir durumun tespiti halinde, ilgili projeler ve katılımcılar
    yarışmadan diskalifiye edilir. Ödül kazandıysa MAKSDER Genel Sekreterliğince ödülü geri alınır.
  8. Yarışmaya katılanlar, bu kuralların belirlediği tüm koşulları kabul etmiş sayılırlar.
  9. Katılımcılar yarışmaya sadece bireysel projeler ile katılabilirler. Grup katılımı kabul edilmeyecektir.
design by ModPeople
Merhaba Nasıl Yardımcı Olabilirim