10.

Maksder seçici Kurul Tarihi
Maksder seçici ödül töreni

YARIŞMANIN KONUSU

10. Ulusal Mobilya Aksesuar Ürünleri Tasarım Yarışması” nın 2 ayrı konusu vardır.

10. Ulusal Mobilya Aksesuar Ürünleri Tasarım Yarışması” nın 2 ayrı kategorisi vardır.

Giysi/Giyinme Odası Dolabı Organizasyonu Kategorisi: Ayakkabı, pantolon, ceket, gömlek, kemer, çanta, çorap, elbise, palto vb. ürünlerin giysi dolabına/giyinme odası dolaplarına yerleştirilmesi ve organizasyonu ile ilgi katılımcının seçeceği 2 sorun ve/veya ihtiyacı, bütünleşik veya iki farklı tasarım ile çözümlemesi beklenmektedir. Çözüm önerisi/önerileri dolap içindeki organizasyonu yaratıcılık, yenilikçilik, fonksiyonellik, uygulanabilirlik ve güvenlik ilkeleri gözetilerek, güncel veya yeni ürün-kullanım senaryoları üzerinden, temel tasarım kavram ve ilkeleri doğrultusunda ortaya koymalıdır.

Mutfak/Kiler Dolabı Organizasyonu Kategorisi: Kavanoz, tencere, tava, bardak, tabak, şişe, deterjan, kuru gıda vb ürünleri mutfak/kiler dolapları içerisine yerleştirmesi ve organizasyonu ile ilgili katılımcının seçeceği iki sorun ve/veya ihtiyacı, bütünleşik veya iki farklı tasarım ile çözümlemesi beklenmektedir. Çözüm önerisi/önerileri dolap içindeki organizasyonu yaratıcılık, yenilikçilik, fonksiyonellik, uygulanabilirlik ve güvenlik ilkeleri gözetilerek, güncel veya yeni ürün-kullanım senaryoları üzerinden, temel tasarım kavram ve ilkeleri doğrultusunda ortaya koymalıdır.

Katılımcılar bu kategorilerden sadece bir adedini seçerek yarışmaya katılabilir.

Giysi/Giyinme Odası Dolabı Organizasyonu Kategorisi:

Ayakkabı, pantalon, ceket, gömlek, kemer, çanta, çorap, elbise, palto vb giysi dolabı/giyinme odası dolabı içerisine yerleştirilen ürün gruplarından seçilecek 2 adedi için dolap içerisindeki organizasyonları ile ilgili, yaratıcılık, fonksiyonellik ve uygulanabilirlik ilkeleri gözetilerek yeni ürün-kullanım senaryoları, tasarım kavramları ve ilkeleri doğrultusunda yeni ürünlerin ortaya konmasıdır.

Mutfak/Kiler Dolabı Organizasyonu Kategorisi:

Kavanoz, tencere, bardak, tabak, şişe, deterjan, kuru gıda vb mutfak veya kiler dolapları içerisine yerleştirilen ürün gruplarından seçilecek 2 adedi için dolap içerisindeki organizasyonları ile ilgili, yaratıcılık, fonksiyonellik ve uygulanabilirlik ilkeleri gözetilerek yeni ürün-kullanım senaryoları, tasarım kavramları ve ilkeleri doğrultusunda yeni ürünlerin ortaya konmasıdır.

Katılımcılar bu konulardan sadece bir adedini seçerek yarışmaya katılabilir.

design by ModPeople
YARIŞMAYA KATILAN TÜM KATILIMCILARIN