11.

YARIŞMANIN KONUSU
Maksder Yarışma Başvuru Maksder seçici Kurul Tarihi Maksder seçici ödül töreni

YARIŞMANIN KONUSU

11. Ulusal Mobilya Aksesuar Ürünleri Tasarım Yarışması” nın 2 ayrı kategorisi vardır.

Çamaşır Odası Organizasyonu Kategorisi: Her evde  gerçekleşen çamaşır yıkama, kurutma ve ütüleme faaliyetleri ile ilgili katılımcının tespit edeceği sorun ve/veya ihtiyaçların mobilya aksesuarı bağlamında yenilikçi bir yaklaşımla çözümlenmesi beklenmektedir. Çözüm önerileri; çamaşır/ütü odası içindeki organizasyonu yaratıcılık, yenilikçilik, fonksiyonellik, uygulanabilirlik ve güvenlik ilkeleri gözetilerek, güncel veya yeni ürün-kullanım senaryoları üzerinden, temel tasarım kavram ve ilkeleri doğrultusunda ortaya konulmalıdır.

Giysi/Giyinme Odası Dolabı Organizasyonu Kategorisi: Kıyafetlerin mevsim dışı dönemlerde depolanması ve/veya korunması ile ilgili katılımcının tespit edeceği sorun ve/veya ihtiyaçların mobilya aksesuarı bağlamında yenilikçi bir yaklaşımla çözümlenmesi beklenmektedir. Çözüm önerileri; giyinme odası/yatak odası içindeki kıyafetler özelindeki organizasyonu yaratıcılık, yenilikçilik, fonksiyonellik, uygulanabilirlik ve güvenlik ilkeleri gözetilerek, güncel veya yeni ürün-kullanım senaryoları üzerinden, temel tasarım kavram ve ilkeleri doğrultusunda ortaya konulmalıdır.

design by ModPeople
YARIŞMAYA KATILAN TÜM KATILIMCILARIN